Cautare

1221 de rezultate pentru "asociatia dog town" (3.08 secunde)
Aceeasi nemultumire au avut-o si reprezentantii SC Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL Constanta, care au solicitat CNSC, prin contestatia nr. ... Nici Asociatia Detectivilor Particulari SPADA Security Guard SRL nu a avut mai mult noroc, in conditiile in care contestatia depusa a fost considerata tardiva (realizata cu intarziere).
ECODOLJ, pe moarte Nici unul dintre primari nu stia vineri ca Primaria Craiova se pregateste sa iasa din Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara de Gestionare a Deseurilor "ECODOLJ", ceea ce inseamna ca in rampa ecologica de la Mofleni nu vor fi depozitate gunoaiele din comunele Doljului.
Societatea Culturala Noesis a fost nominalizata (in 2002) la premiile Internetics pentru cel mai bun site cultural din Romania - Asociatia Solidaritatea pentru libertatea de constiinta este nominalizata la Gala Societatii Civile pe anul 2004, la premiul pentru cea mai buna campanie din Romania si la premiul pentru sectiunea Comportament civic si participare publica.
Asociatia Magistratilor sustine ca stema expusa la Palatul Cotroceni este ilegala pe motiv ca are pe fundal culoarea violet, si nu culoarea albastra, asa cum prevede legea.
In conceptul lor, al statutului lor, este un fel de administrator al cladirii in care este Asociatia. ... Fostul sef al statului a sustinut ca Maries ar fi "negociat cu Procuratura generala", Asociatia primind copii dupa dosarele Revolutiei.
Asociatia Europeana a Directorilor in Comunicare, prima in Europa in domeniul retelelor extinse pentru comunicarea profesionala in-house are in prezent 1300 membri.
Aniversarea unei invazii si ocupatii cu consecinte tragice pentru romani a fost organizata de o asociatie revizionista maghiara din Satu Mare, denumita Podul, recent infiintata, impreuna cu Asociatia Miklos Horthy si Ordinul Vitejilor, organizatii revizioniste din Ungaria.
In declaratia de interese, Zgonea a trecut mai multe sponsorizari din partea Petrom SA catre Asociatia "Tinerii lupta impotriva viciilor mileniului trei". In acest an, asociatia a primit aproape 40.000 de lei.
Senatorul PDL Radu Berceanu a declarat, sambata, referindu-se la aspiratiile la o functie de conducere in partid ale lui Teodor Baconschi, ca e ca si cum ai vrea sa fii sef la asociatia crescatorilor de porumbei cand inca nici n-ai ajuns la faza in care deosebesti porumbeii de porumbite.
Cartea "Purtatorul De Cuvant si Comunicarea Eficienta Politie - Mass-Media" este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare, are referinte critice din partea Comitetului National Roman de BIOETICA al UNESCO, are la baza prevederi legale in vigoare in Romania si principii de PR, face referire si la experienta altor organizatii - NATO (purtatorul de cuvant oficial si purtatorul de cuvant delegat) - Politiile din Los Angeles si Chicago.
Christian Ciocan s-a numarat printre cei peste 600 de participanti ai Summit-ului Comunicarii 2011 organizat de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare la Bruxelles. ... Cartea este girata de Asociatia Europeana a Directorilor de Comunicare.
Asociatia Pro Democratia - Club Craiova s-a alaturat demersului initiat de GdS, de a opri construirea depozitului de deseuri radioactive de la Radiana, Bulgaria, si solicita autoritatilor locale organizarea unui referendum pe aceasta tema.
Prezent weekendul trecut in metropola americana, liderul social-democrat a stat de vorba si cu presa romaneasca, respectiv Asociatia Jurnalistilor Romani din SUA si Canada (NARPA), fiind printre altele prezent in studioul RTN (Romanian Television Network).
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica foarte dur Banca Nationala a Romaniei pentru ca nu tine seama de pierderile masive suferite de exportatori in ultima vreme.
Vladimir Tepoi, presedintele Tribunalului Botosani a precizat ca, prin aceasta actiune de protest, organziata de Asociatia Magistratilor din Romania (AMR), se incearca o sensiblizare a autoritatilor.
Asociatia Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR) critica Banca Centrala pentru mentinerea interdictiei achizitionarii de valuta fara precizarea expresa a destinatiei acesteia de catre persoanele juridice romane.
Asociatia Romana a Bancilor (ARB) considera ca nu exista suficiente motive pentru ca procesul de denominare a monedei nationale sa fie amanat, a declarat ieri presedintele asociatiei, Radu Gratian Ghetea, cu ocazia conferintei “Piata Cardurilor“.
Din datele preliminare furnizate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism, in 2004 au venit in Romania, prin agentiile de turism, 3,6 milioane vizitatori straini, cu 18 % mai multi fata de 2003 (2,8 milioane vizitatori) si au plecat in strainatate trei milioane turisti romani, cu 10 % mai multi fata de anul precedent (2,7 milioane turisti).
Asociatia Romana pentru Combaterea Contrafacerilor a initiat un proiect privind certificarea magazinelor care comercializeaza numai produse originale, fabricate in Romania sau in strainatate. ... Certificarea marcii produselor comercializate va fi efectuata de Asociatia de Acreditare din Romania, care va functiona in cadrul ARCC.
“De peste patru ani, stocurile de grau din rezerva de stat sunt folosite de autoritatile publice pentru interventii neloiale pe piata, contrar reglementarilor in vigoare in ceea ce priveste concurenta si functionarea pietelor produselor agricole si agroalimentare“, se arata intr-o sesizare transmisa Consiliului Concurentei de Liga Asociatiilor Producatorilor Agricoli din Romania (LAPAR), Asociatia Patronala a Angrosistilor de Cereale (ANCER) si Asociatia Romana a Comerciantilor de Produse Agricole (ARCPA).
google-analytics.com